Thursday, November 10, 2011

Affiliate Coklat .. Usahawan coklat

Salam sejahtera,
Dah agak lama perap post ini sebab agak bz kebelakangan ini. Kali ni ambo nak cerita pasal affiliate coklat pulak. Terjumpa pasal artikel ebook ni semasa dok mencari resepi kek.
 
 Kepada yang sangat berminat dengan bisnes membuat homemade coklat nie, saya rasa ebook ni sesuai untuk rujukan anda. Jangan risau ..tak mahal mana pun, anggaplah sebagai pelaburan yee...
Sedikit maklumat mengenai bisness coklat .
Tahukah Anda Bisnes Coklat Memberi Keuntungan *200% & Mudah Dijalankan Kerana...
1. Modalnya tak la besar mana pun. Bisnes apa pun anda jalankan perlukan modal.
2. Boleh dilakukan secara Part Time atau Full Time
3. TIDAK perlu peralatan canggih- manggih!
4. MARGIN KEUNTUNGAN ANDA TENTUKAN SENDIRI! – Anda tak percaya keuntungan anda lebih daripada 200% dengan bisnes coklat ni? Jom tengok ebook  ini.
5. Sentiasa ADA PERMINTAAN! – Apabila anda bertindak sekarang memiliki kemahiran membuat coklat dengan pantas! Percayalah, selepas ini beratur pelanggan anda membuat tempahan! Ada yang nak buat coklat hantaran, ada yang nak buat sebagai cenderahati, ada nak buat hadiah.. WOW!, maknanya memang ada permintaan yang tinggi bisnes ni!
6. TIDAK Perlukan Pekerja – Anda tidak perlukan khidmat orang lain untuk membantu anda. Bisnes coklat cara saya begitu mudah sehingga anda seorang sahaja sudah mampu menguruskannya.
7. TIDAK Perlu Kilang @ Pejabat – Cukup sekadar ruang dapur di rumah anda sahaja. Anda kini sudah bergelar usahawan coklat yang berjaya!

Dan...jika anda...
TAK TAHU nak bermula bisnes coklat?
TAK TAHU kemahiran buat coklat yang sedap?
TAK TAHU apa resepi coklat yang sedap?
TAK TAHU bahan apa nak guna buat coklat yang sedap & menarik?
TAK TAHU bagaimana nak promosi coklat yang dah siap. Nak jual kat siapa? Bagaimana nak jual?

Ebook ini adalah rujukan terbaik... Kepada yang berminat, boleh le dapatkan ebook ini di Pakar Coklat. Selamat Berjaya?

No comments: