Monday, May 9, 2011

Kek Red Velvet


Pergh..dapat jugak merasa kek pophular ni. Ternampak kek ni masa nak beli ice blended kat coffee bean (layan selera anak tino/anak pompuan), terus beli sebab excited nak tahu apa rasanya. Satu slice RM8.90!!! tu diaa...tapi tak pa la kan..nak jamu tekak nyer pasal...tak rugi beli sebab memang sedap. Siap ada hirisan kelapa atas kek dengan warna kek yang merah menyala tuu...ishhh...iisshhh...

Tengah bercita-cita nak buat sendiri...haii bila le masanya nye ya?...berangan je lebih...tak pe, mula dengan angan2..pastu cuba jadikan kenyataann.,,,chewahh...insyaallah. Dah siap kumpol resepi dari pakcik-makcik google.

No comments: