Wednesday, April 6, 2011

Cik Shida Dari Parit


Saya rasa satu malaya dah kenal cikgu yang ini sorang kan?...video2 dia dari youtube bikin gempak ramai orang. Ramai juga yang kutuk hasil seni cikgu nie dan tak kurang juga yang memuji kreativiti dia.  Oleh kerana populariti yang tinggi tu, dia dah banyak kali di jemput masuk tv. Antaranya program bersama FBI..Faizal Ismail  kat TV9 dan paling best saya rasa dia di keluar/di jemput masuk program bersama Siti kat Astro. Hah!..ingat senang ke nak masuk program2 tu...

Tapi saya tak kesah langsung dengan kutukan orang kat makcik nie kerana pada saya semua orang bebas buat sahaja asalkan tidak melanggar batas susila sebagai orang islam. Dia masih menutup aurat ketika menghasilkan video tersebut, betul dak?..alaaahh kalau setakat nak kutuk tuuu..rasanya banyak lagi benda lain yan g lebih melampau dari aksi2 miming cikgu kita yang sorang nie. Harap2 cikgu shida dpt memperpanjangkan lagi kreativiti beliau untuk kemajuan anak2 bangsa melalui pendidikan di sekolah.

Video yang ini adalah kegemaran my kids.


Hok ni pun best jugok...anak bongsu..si amili suka layan lagu ni...


Kalau rasa nak release tension..boleh le jengah link2 Cikgu Shida seperti berikut
You Tube 
Facebook
Blog

ahaa...jom layan..buat surirumah...boleh buat terapi minda yor...ater..jangan lupa layan iklan promosi kat bawah nie..

No comments: