Wednesday, May 19, 2010

Pindah RumahSudah agak lama saya tak update blog ini. Terima kasih kepada yang memberikan komen di blog ini. Hari ini sudah hampir sebulan setengah saya berpindah ke rumah baru kami di TTDI Jaya, Shah alam. Hmm penatnya berkemas...tuhan aje yang tahu di tambah pulak si kecil amili demam, bertambah-tambah le penat badan, sampai tak sempat nak jenguk blog ni.

Oh ye, sebenarnya saya nak update satu lagi peluang jana duit dari rumah khusus untuk para surirumah seperti saya ni. Alaahhh..kelaupun bukan surirumah...masih boleh jadikan peluang ini sebagai salah satu pendapatan pasif. Nak tau dengan lebih lanjut ... Klik jer kat siniKlikjer.com adalah merupakan sebuah website program affiliate berpusat kelolaan Shuth Network Sdn. Bhd, Ianya berfungsi untuk mengelolakan program affiliate bagi semua produk (ebook) terbitannya.

Oleh itu, jika anda berminat untuk menjadi ahli affiliate dan turut membantu mempromosikan ebook-ebook keluaran syarikat kami. Daftarlah sebagai ahli affiliate sekarang juga dan perolehi komisyen sebanyak 40% bagi setiap jualan yang terhasil menerusi link affiliate anda.

Jadi, jangan terlewat! Mulalah menjana pendapatan di internet sekarang juga!

No comments: